026 2022320 Plaats een order

De investering is binnen

De investering is binnen

Qredits heeft ons laten weten ons project met een lening van 250.000 te steunen. Ongelooflijk, zelf vertelden ze dat ze nog nooit zo’n groot bedrag in drie dagen hebben toegezegd. Ik heb zin om onze koningin een bericht te sturen. In november 2017 kwam Maxima bij Refugee Company op bezoek via het Oranjefonds. Het bezoek was goed voorbereid maar er waren een paar niet geregisseerde tussen momenten waarop ze aan mij vroeg, wat heb je nou nog nodig, hoe kan ik je helpen met mijn netwerk. Ik vertelde dat ik in de groei van ons bedrijf wel meer support nodig had met de financiële kant. Ze koppelde me aan Qredits.
Qredits bood me een coach aan, Johan Blom, een enorm slimme ondernemer die als een soort bedrijvendokter, bedrijven helpt groeien. Nu een flinke tijd later is Johan mijn collega, CFO bij Refugee Company en nu mede ondernemer in de Mondmaskerfabriek. En het is Johan die deze fantastische deal met Qredits voor elkaar heeft gekregen. Dankuwel Koningin Maxima, uw netwerk heeft ons echt kunnen helpen.

#maxima #qredits #mondmaskerfabriek #diefabriekdiekomter

Lening Philips Foundation

Dit hele feest kan niet doorgaan als we niet binnen een paar dagen 3 of 4 ton van iemand mogen lenen. Dat lijkt niet veel in zo’n crisis. Maar normaal doe je daar wel een paar maanden over als sociaal ondernemer.

Lees het hele bericht

Nieuwe website

De Mondmaskerfabriek was er namelijk ook niet geweest zonder Friends for Brands die meteen een hele club communicatie professionals aan de slag zetten met de website en andere middelen. En ook enorm veel dank aan Debora Timmerman en PR bureau de Wolven die met de pers aan de slag zijn gegaan. En Stephan en. Koen die in het netwerk van Philips, experts en leveranciers zochten en ons aan de juiste kennis hebben geholpen. En Ling Stelwagen, de vrouw van Jaap,…

Lees het hele bericht