026 2022320 Plaats een order

Partners

Onze partners

Refugee Company

Refugee Company heeft als missie de afstand tussen mensen met een vluchtelingenachtergrond en de arbeidsmarkt in Nederland te verkleinen. Werk is de beste manier om te integreren. Dat kan via onze sociale ondernemingen A Beautiful Mess en de Mondmaskerfabriek.

QING

Ingenieurs van het Arnhemse bedrijf QING hebben de Mondmaskerfabriek geholpen met het ontwerp van een veilige productielijn, ‘coronaproof’, met anderhalve meter afstand tussen de productiemedewerkers. QING is een eigenzinnig ingenieursbureau.

KLM

Dankzij KLM konden de twee mondmaskermachines vanuit Shanghai naar Nederland gevlogen worden. Gezagvoerder tijdens de vlucht was de zus van Fleur Bakker, Helen.

Qredits

Credits is a Microfinance Institution with a Public Benefit Organzation status that helped us with a social credit, mentoring and other tools so we could get started.

Philips Foundation

De Philips Foundation heeft een lening verstrekt om de eerste twee mondmaskermachines te kunnen financieren.  Ook heeft de foundation de Mondmaskerfabriek verbonden met het netwerk van Philips. 

Friends for brands

Friends for Brands zorgt er als creatief bureau voor dat organisaties hun waarden en missie goed zichtbaar maken. Zij maken en runnen voor ons deze mooie website en werken aan de branding.

Gemeente Arnhem

De Mondmaskerfabriek staat in Arnhem en de gemeente ondersteunt bij het creëren van werkervaringsplaatsen in de fabriek.

Hoe het werkt

Het type masker dat wij produceren is het 3-laags chirurgische masker. Lokale productie van FFP2 en FFP3 maskers opstarten duurt zeker zes maanden. Dat is te lang om een oplossing te bieden in de huidige crisis.

Meer lezen