026 2022320 Plaats een order

Meer over onze maskers

Meer over onze maskers

Prettige chirurgische mondmaskers

Er bestaan verschillende mondmaskers. De Mondmaskerfabriek maakt gecertificeerde chirurgische maskers type IIR. Deze maskers worden onder andere gebruikt in de reguliere ziekenhuiszorg, thuiszorg, mondzorg en ouderenzorg.

Gebruikers geven als feedback dat onze mondmaskers prettiger zitten dan andere mondmaskers. Ze voelen zachter aan en sluiten goed aan. Belangrijke kenmerken als je dagelijks mondmaskers gebruikt.

Lokale productie

Het oprichten van een mondmaskerfabriek heeft nogal wat voeten in de aarde. Het is ons gelukt acht productielijnen uit China te halen en een mooie locatie in Arnhem te vinden. Vijftig medewerkers met een vluchtelingenachtergrond hebben ruim een jaar in de fabriek gewerkt via ‘open hiring’ (werkervaring geen vereiste, wel enthousiasme en motivatie!). Zo hebben zij Nederlands geleerd, werkervaring opgedaan en hun eigen geld verdiend. Sommigen zijn al uitgestroomd naar andere werkgevers. We produceren zo’n miljoen gecertificeerde maskers per week en kunnen dit bij een volgende crisis opschalen naar vijf miljoen per week.

Dankzij de lokale productie kunnen we snel inspelen op crises zoals de huidige corona-pandemie. Ons belangrijkste doel is de gezondheidszorg en andere partijen in de huidige crisis voldoende mondmaskers te bieden. Op langere termijn kunnen we ook andere beschermingsproducten gaan produceren.

Meer over ons