026 2022320 Plaats een order

Nieuwe website

Nieuwe website

De Mondmaskerfabriek was er namelijk ook niet geweest zonder Friends for Brands die meteen een hele club communicatie professionals aan de slag zetten met de website en andere middelen. En ook enorm veel dank aan Debora Timmerman en PR bureau de Wolven die met de pers aan de slag zijn gegaan. En Stephan en. Koen die in het netwerk van Philips, experts en leveranciers zochten en ons aan de juiste kennis hebben geholpen. En Ling Stelwagen, de vrouw van Jaap, die de fabrieken zover heeft gekregen ons de machines te leveren.

De investering is binnen

Qredits heeft ons laten weten ons project met een lening van 250.000 te steunen. Ongelooflijk, zelf vertelden ze dat ze nog nooit zo’n groot bedrag in drie dagen hebben toegezegd. Ik heb zin om onze koningin een bericht te sturen.

Lees het hele bericht

Gemaskerde cowboys

Misschien moeten we onze bedrijfsnaam wel aanpassen naar de ‘gemaskerde cowboys’, want we voelen ons wel een beetje cowboys. Vandaag kregen we via via een contact van Ellen onze ateliermanager een machine aangeboden die al bij de douane op een Chinese airport staat.

Lees het hele bericht