026 2022320 Plaats een order

Actie page

mega mond masker missie
Bekijk video

met 500 mondzorg-
praktijken houden we onze fabriek open.
doe je mee?

bestel gratis proefpakket

WEET JE NOG HOE SCHAARS MONDMASKERS WAREN? Nooit meer wilden we afhankelijk zijn van producenten aan de andere kant van de wereld. Om die reden stampten we de Mondmaskerfabriek uit de grond.

We produceerden al zo’n 45 miljoen professionele mondmaskers voor Nederland. Nu loopt ons leveringscontract met de overheid af. Dat betekent dat we een constante stroom van nieuwe orders nodig hebben om te kunnen voortbestaan. Gebeurt dat niet, dan is Nederland straks weer afhankelijk van aanvoer van ver.

We zijn een social enterprise waar 50 mensen met een vluchtelingenachtergrond werken. Zij leren er Nederlands en verdienen hun eigen geld. Zodra ze er klaar voor zijn, stromen ze uit naar andere werkgevers. Dat willen we graag zo houden. Om de fabriek open te houden, zoeken we nieuwe klanten. Met 500 mondzorgpraktijken zijn we er al!

DUS… ONZE VRAAG: DOE JE MEE?

"Mondmaskerfabriek gaf mij mijn eerste kans in Nederland. Ik voel me goed over mijn toekomst"

Firas,
voorman MMF

"Niet alleen de prijs is aantrekkelijk, maar het wordt ook nog eens in Nederland gemaakt. Wij zijn blij."

Monika,
EneTandarts

"Elk half uur testen we in ons eigen lab de mondmaskers, zodat de kwaliteit altijd goed is."

Hadja,
kwaliteitsmedewerker MMF

Bestel een gratis proefpakket

Probeer onze maskers uit en ervaar zelf hoe prettig ze zitten. Ontvang een gratis pakket met 50 stuks type IIR chirurgische mondmaskers, gecertificeerd voor professionals in de zorg.

Bestellen
meer over onze mondmaskers